Scroll to explore

Ons Restaurant

Iedereen - Leden, gastspelers en niet-golfers - is van harte welkom in ons restaurant, het hele jaar geopend.

Een gastvrije ontvangst en sfeervolle ambiance zorgen ervoor dat golfers voor of na hun ronde genieten van een smakelijke lunch, wekelijkse special of een diner à la carte. Maar uiteraard is deze stijlvolle omgeving ook bijzonder geschikt voor een snelle of uitgebreide zakelijke lunch of diner, en voor een ontspannen privé moment.

Het restaurant is gesitueerd in de eeuwenoude carré-hoeve temidden van de prachtige golfbaan. Bij aangename temperaturen is het heerlijk vertoeven op het terras met zicht op de laatste twee holes. Ook zijn er privatitieve salons en zalen beschikbaar.

Onze wijnkelder biedt een gevarieerde keuze, vanover de wereld en uit Limburg.

Bekijk hier onze menukaart en hou ook onze wisselende arrangementen in het oog ! 
 

De keuken

In onze keuken wordt gewerkt met verse producten die de zintuigen prikkelen. Naast de klassiekers draait de kaart mee met de seizoenen, van asperges tot mosselen, van wild tot heerlijke zomerse salades. Regionaal inkopen, seizoensgebonden en het bieden van een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs zijn onze speerpunten. Heeft u een allergie of een dieetwens? Wij volgen dit strikt en nauwkeurig op en hebben gluten- en lactosevrije producten op voorraad.

 

Vraag, reservering of inschrijving ? Contacteer ons via +31 (0)45 575 33 00 of onderstaand formulier :

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon
Onderwerp
Bericht *
Beveiligingscode