Scroll to explore

Een prachtige uitdaging

Aan de rand van het Limburgse Heuvelland te Voerendaal, in Parkstad nabij Maastricht, biedt Golf & Country Club Hoenshuis een van de mooiste golfbanen van Zuid-Nederland.

Rondom een eeuwenoude carré-hoeve tekenden architecten Baron Paul Rolin en Wiel Snelder (landschap) een karakteristieke Parkbaan, geopend in 1987. Onder toezicht van gerenommeerd architect Bruno Steensels is de baan de afgelopen jaren volledig gerenoveerd en golftechnisch zowel als esthetisch geperfectioneerd.
 
Zacht glooiende fairways, inheemse bomen, vijvers en beken, kleurrijke bloembedden, goed beschermde greens èn de baanlengte - 6.304m van de back tees - zorgen voor een uitdagende indeling van de holes. Deze vragen de speler veelal om ‘course management’, getuige ook de Slope en Course Ratings van de baan. De geroemde én gevreesde slotholes voorlangs het Clubhouse staan garant voor een bewogen finale.
 
Het onderhoud van tees, fairways en greens gebeurt volgens hoge kwaliteitsstandaarden en in een visie om de impact op het milieu te minimaliseren. De baan is het gehele jaar open met zomergreens.
  
De uitgebreide oefenfaciliteiten - 3 putting greens, een overdekte Driving Range en een 5 holes Pitch & Putt - van de Hoenshuis Golf Academy zijn andere troeven van deze gerenommeerde Club.

Leden en gasten worden verwelkomd in een stijlvol Clubhouse, met een gezellige bar, restaurant en prachtig terras 'in de baan'.

Golf & Country Club Hoenshuis is een bevoorrechte omgeving voor golfliefhebbers.

_________

'Een 'nieuwe' topbaan in Limburg.'  'Prachtig ontwerp.'  'Geweldige herontdekking.'
- meningen van golfers op