Scroll to explore

Golf Academy

Hoenshuis Golf Academy is de beste locatie van Limburg om kennis te maken met, of zich door te ontwikkelen in, de golfsport. We bieden veel mogelijkheden, van privé of groepslessen bij een gediplomeerd topcoach, tot high tech lessen met de beste apparatuur, clinics en masterclasses. Ook is het mogelijk trainingen op mentaal vlak te volgen.

Onze opleidingen houden rekening met de fysieke mogelijkheden van een speler. “Omdat geen twee mensen hetzelfde zijn, zijn ook geen twee swings gelijk”. Dit omschrijft de visie ten aanzien van het lesgeven van de Pros van Hoenshuis Golf Academy. Golflessen kunnen niet gegeven worden volgens een standaard systeem. De les moet aangepast worden aan de mogelijkheden van de individuele speler. De lessen vinden plaats op de driving-range, de putting en chipping greens, de indoor driving simulator, de korte baan en op de 18 holes championship baan.

Bij het samenstellen van de les houden de Pros van Hoenshuis Golf Academy rekening met:
  • fysieke mogelijkheden
  • leeftijd
  • natuurlijke talenten
  • besteedbare tijd
  • eigen wensen van de speler
 

Iain Forrester 


Professional sinds 1983 en Head Pro van de Hoenshuis Academy. Iain, voormalig Nederlands Pro Kampioen (1992), is een van de hoogst gekwalificeerde coaches van Nederland. Iain is een ‘Fellow of the PGA’, A3-lid van PGA Holland, TPI certified en ook LAWS instructor.
Klik hier om een les bij Iain Forrester te boeken.
 


Stef Gresel


De afgelopen 20 jaar van Stef Gresel staan volledig in het teken van golf. Na zijn PGA-studie heeft Stef 3 jaar de wereld over gereisd als professional longhitter. Zijn Nederlands record van 381 meter staat al 13 jaar! Stef heeft veel ervaring in het geven van golflessen, van een eerste beginner tot en met single handicappers. Plezier in het spelletje en gestage vooruitgang zijn hierbij sleutelwoorden. Daarbij maakt hij gebruik van moderne technieken als Trackman, video-analyse en Sam’s puttinglab. Zowel in de zomer als in de winter is het, naast de individuele lessen, mogelijk om in groepen deel te nemen aan lessenpakketten. 
Klik hier om een les bij Stef Gresel te boeken.