Vergaderen | Training| Presentatie

Het is bewezen: vergaderen op locatie is effectiever dan op kantoor. U raakt geïnspireerd door de verandering van omgeving en kunt ongestoord overleggen.

Naast zes prachtige zalen, biedt Hoenshuis een ruim aanbod aan formules voor welkomkoffie, lunch, borrel en diner. Denk ook eens aan het toevoegen van een golfclinic; een perfecte teambuilding om uw bijeenkomst mee te starten of afsluiten!

Onze zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en vernoemd naar omliggende kastelen.

Puthzaal

De Puthzaal is gelegen op de eerste etage. Deze strakke boardroom is geschikt voor 6 personen. Comfortabel, inspirerend en authentiek.
Puthzaal

Cortenbachzaal

De Cortenbachzaal is gelegen op de begane grond en heeft een ruimtelijke en elegante uitstraling. Hier komt u ongestoord bijeen in een lichte en inspirerende omgeving. De vergaderruimte biedt plaats aan groepen tot 16 personen. Afhankelijk van het doel van de bijeenkomt kunt u variëren met de opstelling.
Cortenbachzaal

Dammerscheidzaal

De Dammerscheidzaal is gelegen op de eerste etage en geschikt voor 6 tot 8 personen. Een intieme zaal met een luxe uitstraling en een prachtig uitzicht over het binnenplein.
Dammerscheidzaal

Rivierenzaal

De Rivierenzaal heeft een capaciteit tot 15 personen en geeft uitzicht over de golfbaan. Comfortabel, authentiek met een luxe uitstraling en van alle gemakken voorzien.
Rivierenzaal

Haerenzaal

De Haerenzaal is gelegen op de begane grond. Afhankelijk van het doel van de bijeenkomt kunt u variëren met de opstelling. Gooi op een zonnige dag de terrasdeuren open en maak gebruik van het aangrenzende terras met schitterend uitzicht over onze laatste hole. Voor een gezelschap boven de 45 personen kunt u gebruik maken van de Haerenzaal en de Terwormzaal, deze staan met elkaar in verbinding.
Haerenzaal

Terwormzaal

De Terworm zaal is een ruime, gezellige en authentieke zaal met prachtig gewelfd plafond. Deze feestzaal heeft een eigen ingang en beschikt over een bar, garderobe en toilet.
Terwormzaal